Novinky

Jarní zeleninové recepty
06. 03. 20240 komentářů
Zjistěte, jak jarní zelenina může povznést váš jídelníček. Objevte osvěžující recepty a překonejte jarní únavu hravě, zdravě a chutně.
Detoxikační polévky recepty
31. 01. 20240 komentářů
Objevte svěží sílu detoxikačních polévek s našimi 3 jednoduchými recepty. Podpořte očistu těla se zdravými variacemi polévek. Je libo mrkvovou s kurkumou, hustou zeleninovou nebo třeba celerovo-čočkovou? Recepty na vás už čekají. Dobrou chuť!
Vánoční bylinky v kuchyni
13. 12. 20230 komentářů
Objevte kouzlo vánočních bylinek v tradičních receptech: skořice do pečiva, hřebíček v bramborovém salátu či muškátový oříšek ve vaječném grogu. Vytvořte si svůj vlastní vánoční stůl!
Šťáva z červené řepy
18. 10. 20230 komentářů
Řepa je kořenová zelenina, která nás svými intenzivními červenými barvami přitahuje na první pohled. Řepa však není lahodná jen na pohled, ale také na chuť. Pojďte se s námi podívat, co všechno řepa umí.
Recepty s dýní
11. 10. 20230 komentářů
Zdravé a chutné recepty s dýní. Užijte si pestrou chuť i zdraví s našimi 5 jednoduchými pokrmy a přidejte dýni do vašeho jídelníčku. Dobrou chuť!
Šípek účinky
20. 09. 20230 komentářů
Jděte k šípku! Teď je totiž ta nejlepší doba na sběr tohoto přírodního zázraku. Co všechno šípek obsahuje, jak pomáhá, jak se sbírá, suší a jak ho připravit se dozvíte v tomto článku.
Detox šťávy
30. 08. 20230 komentářů
Zažijte osvěžující návrat k přírodě prostřednictvím detoxikačních šťáv. Objevte, jak tyto lahodné přírodní nápoje mohou pomoci očistit vaše tělo a povzbudit vaši mysl. Naše recepty a rady vám pomohou obnovit energii a vitalitu jednoduchým a zdravým způsobem. Přivítejte zdraví a pohodu přírodní cestou.
Recepty s cuketou
02. 08. 20230 komentářů
Recepty s cuketou rychle a zdravě. Zbyla ti doma cuketa a už vážně nevíš, co s ní? Máme pro tebe tipy, jak se jí rychle a chutně zbavit.
Domácí ledový čaj
31. 05. 20230 komentářů
Přichází horké letní dny a s nimi i potřeba se osvěžit. A jak jinak, než s ledovým čajem? Přinášíme 3 způsoby jak na ledový čaj, abyste si mohli více užít nadcházející perné léto. A nezapomínejte, čaje DETOXITO jsou stejně lahodné a účinné jak horké, tak i studené!