Rodina vyrábějící léčivé bylinné směsi pomáhá s očistou těla k lepšímu zdraví více jak 20 000 lidí

16. 05. 2024Aneta Bernátková
POVÍME VÁM PŘÍBĚH

Příběh rodiny milující přírodu a bylinky, který se začal psát již v roce 1958. Neutuchající vášeň pro bylinky a zájem o pomoc druhým stálo u zrodu značky Detoxito. Pomoc zákazníkům vylepšit jejich zdravotní stav je to, co nás žene kupředu.

Detoxito - detoxikační čaj, detoxikace, očista těla, přírodní, bylinný čaj, detox jater, ledvin, krve

Tradice rodinného bylinkářství sahá dávno do minulosti, jehož dědictví předávané z generace na generaci vyústilo v roce 2021 založením značky Detoxito. Bylo to náročné, přesto však krásné období. Věděl jsem, že chci dělat něco, co bude mít přímý dopad na lidi. A to se mi splnilo.

Od útlého dětství jsem se svým dědečkem lezl po stráních, sbíral bylinky a získával tak zkušenosti s fytoterapií. Jednou jsem se ho zeptal, jaké čaje jsou ty nejlepší a on řekl "Ty na detoxikaci.". Měl jsem jasno. I když mne spousta lidí odrazovala, věřil jsem, že kvalitní bylinné produkty a mé zkušenosti lidé ocení

Od samého počátku mi nejvíce pomáhal právě děda. Jako léčitel a fytoterapeut se podílel na vývoji receptur všech našich čajů. A pak maminka, která se věnovala procesní části od výroby až po hermetickou úpravu balení. Moje role byla obsáhnout vše, co v daném čase bylo možné, jelikož jsem se k čajům dostal vždy až po práci v klasickém zaměstnání. Bylo to enormně náročné období a to i finančně, kdy jsem vzhledem k nízkému kapitálu vykonával vše s pomocí rodiny sám.

 

PŘEKONÁNÍ PRVNÍCH VÝZEV

Počátky byly vyčerpávající. Vyráběli jsme prémiové bylinné směsi prvotřídní kvality, přesto jsme měli problémy oslovit trh. Rozhodli jsme tedy čaje rozdávat lidem ve svém nejbližším okolí. A to byl zlomový okamžik. Začala nám chodit úžasná zpětná vazba. Lidé měli více energie, cítili se lépe, zlepšilo se jim zažívání, či se zbavili zavodnění a otoku nohou. Díky tomu, že nás pak doporučovali dále svým nejbližším, jsme zvládli první rok. Naše bylinné čaje fungovaly a my v ně věřili. Jen o nich téměř nikdo nevěděl.    


ZLOMOVÝ ROK 2021

Zásadní změna k lepšímu nastala v době, kdy si lidé mezi sebou začali sdílet pozitivní zkušenosti a doporučovat nás dále. V této době jsme pak otevřeli nový internetový obchod, který zajistil snadnou dostupnost zboží pro všechny zájemce.

Abychom oslovili ještě širší veřejnost, spustili jsme naši první reklamu na sociálních sítí, kde jsme vysvětlili to, jak detoxikace funguje. Její ohlas nás příjemně překvapil. Lidé začali psát nejen to, jak jim čaje chutnají, ale především, jak jim pomáhají s jejich zdravotním stavem - třeba zbavení se nafouklého břicha, zlepšení trávení či dodání celkové energie.

 

 

Lidé cítili, že příběh je skutečný a díky recenzím se sami chtěli přesvědčit o jeho účincích.  Nemohli jsme uvěřit tomu, kolik objednávek nám najednou začalo chodit. Z detoxikačních čajů se najednou stal nejlepší přírodní detox v České republice

 

TÝM DETOXITO SE ROZRŮSTÁ

Velký zájem o naše čaje nás přiměl k zásadním rozhodnutím. Náš Detoxito tým se najednou rozrostl o 5 nových členů. Už jsem to nebyl jen já a moje rodina. Získali jsme tím nový prostor a vytvořili nový čaj Imunita, následně doplnili nabídku o skleněnou láhev a na přání zákazníků vyvinuli čaj Spánek pro kvalitnější spánek. Našim nejlepším marketingem byl především příběh našich spokojených zákazníků. Ti nám finálně otevřeli cestu pro vstup na nové trhy, a to Slovensko a Maďarsko.

 


NAŠE ÚSPĚCHY JSOU VAŠE ÚSPĚCHY

Během našeho působení jsme získali více než 20 000 spokojených zákazníků a přes 1000 výjimečných recenzí našich produktů, včetně fotek. Již po první 28 denní detoxikační kúře zákazníci pociťovali změny, kdy se zbavili zadržené vody v těle a vyřešili tak otoky, zmizelo nafouklé břicho, zlepšilo se jim celkové trávení či pociťovali více energie. Spokojenost zákazníků byla pro nás největší motivací a přivedla nás ke vstupu na nové trhy a následně i k vývoji nových produktů, hubnoucích čajů, které jsme nejnověji zařadili do našeho portfolia.


PRÁVĚ JSTE OBJEVILI NAŠI ZNAČKU?

Připojte se k více jak 20 000 spokojených zákazníků a přesvědčte se o účincích detoxikační kúry na vlastní kůži. Jako překvapení jsme si připravili 15% slevu na Vaši první objednávkuNaše webové stránky: detoxito.cz 

Použijte promo kód: Deto15 a uplatněte svou slevu.

 

VĚŘÍME V TO, CO DĚLÁME - A DĚLÁME TO NEJLEPŠÍ

Vybráním našich produktů díky prémiové kvalitní směsi bylinek nejenže zlepšujete vlastní zdraví, ale také s námi pomáháte dál potřebným lidem prostřednictvím charity, které pravidelně přispíváme. 

Připojte se k rodině Detoxito a udělejte rozdíl dnes.

 


100 Denní záruka vrácení peněz
Chceme, abyste byli 100% spokojeni se vším, co si od Detoxito koupíte. A pokud nebudete s nákupem spokojeni, vrátíme vám peníze v plné výši nebo zboží vyměníme.

RECENZE NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ HOVOŘÍ ZA NÁŠ



Další články

Komentáře (0)

K tomuto článku nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo zanechá zprávu!

Zanechat komentář